Diensten

Zenit-bgo heeft een brede visie op het adviesvak en het bereiken van kwaliteit daarin. Wij voelen ons thuis in veranderende organisaties. Het beschikken over persoonlijke onafhankelijkheid, en flexibiliteit is daarbij noodzakelijk. De adviseurs van Zenit-bgo zetten vooral en in de eerste plaats zichzelf in. Inzicht, innoverend denken, klantgericht en betrokken zijn kernbegrippen. Uw succes is ons voornaamste doel.

Interim

Zenit-bgo heeft een brede visie op het adviesvak en het bereiken van kwaliteit daarin. Wij voelen ons thuis in veranderende organisaties. Het beschikken over persoonlijke onafhankelijkheid en flexibiliteit is daarbij noodzakelijk. De adviseurs van Zenit-bgo zetten vooral en in de eerste plaats zichzelf in. Inzicht, innoverend denken, klantgericht en betrokken zijn kernbegrippen. Uw succes is ons voornaamste doel.

Advies

Vaak alleen, maar soms ook samen met andere partijen uit ons netwerk worden wij gevraagd om te adviseren over strategische of tactische ruimtelijke vraagstukken. Ook verzorgen wij discussiebijeenkomsten.

Ontwikkeling

Wij zijn altijd op zoek naar projecten waarin wij kunnen deelnemen c.q. risicodragend kunnen participeren. Afhankelijk van de vraag kunnen wij onze kennis en tijd inzetten, dan wel financieel participeren. Desgewenst kunnen wij terugvallen op een aantal grote financierders of ontwikkelende partijen uit ons netwerk.

Of het nu gaat om de dijk of om het gebied, voor burgers blijft het één en dezelfde leefomgeving. Er ontstaat vanzelf energie bij mensen zolang de inhoud maar goed is. Want inhoud inspireert en boeit, inhoud zet mensen in beweging.

Tjalling Dijkstra

OVER DE NIEUWE AFSLUITDIJK

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld of neem direct contact op met Tjalling Dijkstra.

Tjalling Dijkstra

ZENIT-BGO

06-54 66 25 94

Contactgegevens

Zenit | Bureau voor gebiedsontwikkeling
Postadres: De Blei 13, 9001 NS Grou
Telefoon: 06-54662594
KvK: 73546755
BTW: 8595.70.332.B.01

Waar vindt u ons?

© 2019. Zenit-bgo. De MediaStrateeg Online